AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 05 qershor 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2017-2018

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 24 maj 2017  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e rishikimit të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2017-2018 në drejtimin mësimor “Tekstil Konfeksione” Niveli I dhe vendosi të shpallë fitues :

1. Adriana Cibaj

2. Lejla Hakiraj

3. Silvana Nini

Tiranë më 05 Qershor 2017