AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Udhëzues për drejtuesit dhe mësuesit

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Udhëzues për drejtuesit dhe…

Në kuadrin e fillimit të vitit shkollor 2016-17 bashkëlidhur gjeni udhëzuesin për drejtuesit dhe mësuesit e shkollave profesionale.

Ju mund ta shkarkoni ketu akafpk-udhezues-per-shkollat-profesionale-2016-17