AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 30 Tetor 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator dhe 18 Tetor 2017  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Detari”, Niveli IV në KSHK, “Elektroteknikë” Niveli II në KSHK, “Mekanikë” Niveli II në KSHK (rishikim), “Shërbime Sociale / shëndetësore/ personale” Niveli II (rishikim) dhe vendosi të shpallë fitues :

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Detari”, niveli  IV  në KSHK           

1.Ylli Qevani

2.Jerina Kolitari

3.Admir Kovaçi

4.Llambi Huta

5.Gazmend Sina

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Elektroteknikë”, niveli II  në KSHK,           

1.Ditjon Xhaja

2.Arben Galushi

3.Myzejen Menkulazi

4.Emanuela Shehu

5.Jonida Haxhi

6.Aldo Shehu

7.Mimoza Zhamo

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Mekanikë”, niveli II në KSHK (rishikim)     

1.Pëllumb Bajramaj

2.Fabian Saraçi

3.Fuat Sinaj

4.Eduard Papa

5.Mihal Sevo

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime sociale/shëndetësore/personale” niveli II në KSHK (rishikim)

1.Marsela Bushi

2.Marinela Mjeda

3.Bledar Zeneli

4.Ermal Azisllari

5.Besjona Mehmetaj

Tiranë më 30 Tetor 2017