AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 Nëntor 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në rishikimin e skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2018-2019

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Gjeodezi”, Niv. III

1.Xhevahir Aliaj

2.Bojana Ramçaj

3.Sashenka Avrami

Tiranë më 13 Nëntor 2017