AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 05 Shkurt 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 29 janar 2018  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shtrim dhe veshje me pllaka”, niveli  III  në KSHK, (rishikim)           

1. Tomorr Shehu

2. Adriana Lajthia

3. Silvana Pavaci

4. Aneta Dollani

 

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Instalime elektrike civile dhe industriale”, niveli III  në KSHK, (rishikim)

 1. Myzejen Menkulazi

2. Emanuela Shkupi

3. Agron Veliaj

 

Tiranë më 05 Shkurt 2018