AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 05 Mars 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartim programesh orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 05 shkurt 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartim programesh orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e  hartimit të programeve orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional:

 • Hoteleri – Turizëm
 • Shërbime Mjetesh Transporti
 • Mekanikë
 • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Hoteleri – Turizëm”

1.  Albana Beqiri

2. Flutura Vaqarri

3. Donald Vogli

 • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Shërbime Mjetesh Transporti”

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraçi

3. Vojsava Delilaj

 • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Mekanikë”

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraçi

3. Vojsava Delilaj

Tiranë më 05 Mars 2018