AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim i datës 23 Mars 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim i datës 23…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 12 Mars 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shpim, shpim dhe

shfrytëzim  nafte, gazi  dhe uji” , niveli IV në KSHK,

1. Riza Aleti

2. Fatmir Shehu

3. Bashkim Çela

4. Spiro Thodhorjani

5. Kristaq Muska

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime elektroauto”  niveli III   në KSHK ( rishikim) komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri më datë 30.03.2018 ora 14:00

Tiranë më 23.03.2018