AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 15 Maj 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 7 Maj 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Shërbime motori”, niveli III në KSHK, (rishikim) 

1. Vojsava Delilaj

2.Fabian Saraci

3.Nexhmi Ferhati

4.Arben Breshani

5.Dasaret Kastrati

6. Qamil Dezhgiu

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Punime dhe riparim rrugësh” niveli  III  në KSHK,  (rishikim),

1.Shkëlqim Beqo

2.Aneta Dollani

3.Kliton Nenaj

4.Erjon Lala

5.Adriana Lajthia

Tiranë më 15 Maj 2018