AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 31 Maj 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e skeletkurrikulave te reja per arsimit profesional, për vitin shkollor 2018-2019

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 14 Maj 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të reja”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

 • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit”, Niv.II i AP, në drejtimin mësimor “Kërkim shpim dhe shfrytëzim nafte, gazi dhe uji”.
 1. Bashkim Çela
 2. Spiro Thodhorjani
 3. Bledar Lamkaj
 4. Riza Aleti
 • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Gjeologji”, Niv.II i AP, në drejtimin mësimor “Gjeologji miniera”.
 1. Nexhbedin Marku
 2. Leonard Kazanxhiu
 3. Berti Tona

Tiranë më 31 Maj 2018