AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 28 Shtator 2018 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e materialeve mesimore te skeletkurrikulave te arsimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të materialeve mesimore ne mbeshtetje te lendeve mesimore te skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e materialit mesimor “Zoohigjene”, kl.11, (68 ore), te drejtimit mesimor “Bujqesi”, Niv I
 1. Suela Zylaj
 2. Veronika Baboci
 • Për hartimin e materialit mesimor “Organizimi dhe legjislacioni ne industrine e tekstil-konfeksionit”, kl.13, (34 ore), te drejtimit mesimor “Tekstil konfeksione”, Niv III
 1. Adriana Cibaj
 • Për hartimin e materialit mesimor “Elektronike”, kl.10, (72 ore), te drejtimit mesimor “Elektroteknike”, Niv I
 1. Luciana Toti
 • Për hartimin e materialit mesimor “Punime dhe makineri te ndertimit”, kl.10, (72 ore), te drejtimit mesimor “Ndertim”, Niv I
 1. Diana Bardhi
 • Për hartimin e materialit mesimor “Njohuri per mjetet e lundrimit”, kl.10, (72 ore), te drejtimit mesimor “Detari”, Niv I
 1. Gazment Sina

Tirane me 28 Shtator 2018