AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 28 Shtator 2018 – Kerkohen bashkepunetore per rishikimin e skeletkurrikulave te arsimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e rishikimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për rishikimin e skeletkurrikulit te profilit mesimor “Sherbime xhenerike” Niveli II i AP, te drejtimit mesimor “Sherbime mjetesh transporti”
 1. Vojsava Delilaj
 2. Fabian Saraci
 3. Bashkim Shkembi
 4. Nexhmi Ferhati
 • Për rishikimin e skeletkurrikulit te profilit mesimor “Karpenteri, hekurkthim, betonim” Niveli II i AP, te drejtimit mesimor “Ndertim”
 1. Diana Bardhi
 2. Silvana Pavaci
 3. Adriana Lajthia 
 • Për rishikimin e skeletkurrikulit te profilit mesimor “Teknologji e perpunimit te frutave dhe perimeve” Niveli II i AP, te drejtimit mesimor “Teknologji ushqimore”
 1. Driola Kadiu
 2. Liliana Gaba
 3. Edlira Dallo

Tirane 28 Shtator 2018