AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 Tetor 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e bankave të testeve për kualifikimet profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 1 Tetor 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të  bankave të testeve për kualifikimet profesionale ”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e bankës së testeve për kualifikim profesional “Mekanikë bujqësore”, Niveli I

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraci

Për hartimin e bankës së testeve për kualifikim profesional “Elektromekanikë”, Niveli II komisioni vendosi anullimin e njoftimit
Tirane me 18 Tetor 2018