AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 12 Nentor 2018 – Kerkohen bashkepunetore ne fushen e hartimit te kurseve te unifikuara te formimit profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni  pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Mobilieri”

1.Majlinda Sekja

2.Petrit Gorenca

3.Remzi Rokonanaj

Tirane me 12 Nentor 2018