AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 11 Shkurt 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 4 Shkurt 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesionalSigurime”, niveli IV në KSHK, (rishikim)

1.Jonida Nano

2.Alma Ferhati

3.Anila Nanaj

4.Silvana Dedja

5.Agena Mema

6.Xhoana Ndoci

7.Florie Bega

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesionalSipërmarrje e Agjencisë Turistike”, niveli IV në KSHK, (rishikim)

1.Jonida Nano

2.Anila Nanaj

3.Alma Ferhati

4.Florie Bega

5.Ira Rroco

Tirane me 11 shkurt 2019