AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 shkurt – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional, për vitin shkollor 2019-2020

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 7 Shkurt  2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e e rishikimit te skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Shërbime kujdesi për kafshë”  Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Bujqesi”

1.Veronika Baboci

2.Suela Zylaj

3.Zamira Ethemi

 

  • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Teknologjia e përpunimit të metaleve”  Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Mekanike”

1.Vladimir Jovani

2.Robert Tytymce

3.Fabian Saraci

4.Bashkim Shkembi

 

Tiranë më 18 shkurt 2019