AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 8 Prill 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 1 Prill 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Per hartimin e pershkrimeve te kualifikimeve profesionale “Llogari” Niv IV ne KSHK (rishikim)

1. Elona Hoxha

2. Alma Ferhati

3. Jonida Nano

4. Florije Bega

Per hartimin e pershkrimeve te kualifikimeve profesionale “Ferma bujqesore dhe blegtorale” Niv III ne KSHK (rishikim)

1. Terezina Vukzaj

2. Marika Zissi

3. Suela Zylaj

4. Veronika Baboci

Per pershkrimin e kualifikimit profesional “Frutikulture” NIV III ne KSHK komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne daten 12.04.2019

Tirane me 8.4.2019