AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 Prill 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne fushen e hartimit te programit orientues te kurseve te unifikuara

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 1 Prill 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programeve orientuese të kurseve te unifikuara”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Estetikë”

1. Dorina Boci

2.Edlira Hasuli

3.Stefania Buhali

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Instalim dhe mirembajtje e rrjetit elektrik

1. Myzejen Menkulazi

2.Mimoza Zhamo

3. Gazmend Xhafa

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Instalime dhe mirëmbajtje hidraulike

1. Ilir Agolli

2. Manjola Sharkaj

3. Pamela Balliju

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Kuzhinë

1. Mukades Memajdini

2. Ardian Shkalla

3. Flutura Vaqarri

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Mobileri

1. Pertef Mezini

2. Genci Ceni

3. Petrit Gorenca

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Parukeri

1. Dorina Boci

2.Edlira Hasuli

3.Stefania Buhali

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Punime muratimi dhe suvatimi

1. Adriana Lajthia

2. Silvana Pavaci

3. Elida Bita

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Punime pllakashtrimi

1. Adriana Lajthia

2. Silvana Pavaci

3. Elida Bita

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Riparime elektroshtëpiake

1. Myzejen Menkulazi

2. Mimoza Zhamo

3. Gazmend Xhafa

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Robaqepsi

1. Anila Zajmi

2. Adriana Cibaj

3. Suela Demaj

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Saldim

1. Zamir Ostreni

2. Fabian Saraci

3. Agim Rrapushi

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Servis elektroauto ne automjetet e lehta

1. Nexhmi Ferhati

2. Romeo Shkodrani

3. Fabian Saraci

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Servis motori në automjetet e lehta

1. Nexhmi Ferhati

2. Romeo Shkodrani

3. Fabian Saraci

 • Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Shërbime mikpritjeje hotelerie

1. Albana Pellivani

2. Ardian Shkalla

3. Donald Vogli

 •  Për hartimin e programeve orientuese për kurset e unifikuara “Shërbime në bar dhe restorant

1. Albana Pellivani

2. Ardian Shkalla

3. Donald Vogli

 

Tirane me 18 Prill 2019