AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 Prill 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne fushen e hartimit te programit orientues te matures shteterore profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 4 Prill2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programeve orientuese të matures shteterore profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Per hartimin e programit orientues te matures shteterore profesionale ” Teknologji Informacioni” (shkolla Peter Mahringer)

1. Ina Hoxha

2. Elida Mesi

3. Loreta Polaj

4. Ornela cerpja

Tirane me 18 Prill 2019