AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 Maj 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 Maj 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Kopshtari, Niveli III ne KSHK

1. Zoje Kryekurti

2. Marika Zissi

3. Gezim Haxhiu

4. Terezina Vukzaj

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Riparime te pajisjeve elektro-shtepiake”, Niveli III ne KSHK

1. Genci Stafa

2. Myzejen Menkulazi

3. Emanuela Shkupi

4. Mimoza Zhamo

5. Kleand Ballabani

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Instalime dhe mirembajtje te linjave TU dhe TL”, Niveli III ne KSHK

1. Genci Stafa

2. Myzejen Menkulazi

3. Emanuela Shkupi

4. Mimoza Zhamo

5. Kleand Ballabani

6. Arben Galushi

Tirane me 13 Maj 2019