AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 13 Maj 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shtyje njoftimin deri ne daten 17.05.2019 ora 14:00 per :

 1. hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Panele diellore”.
 2. hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Frutikulturë”.
 3. hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Udhërrëfyes turistik”.
 4. hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Mekanik i makinave industriale”.
 5. hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Instalime dhe mirëmbajtje e sistemeve ngrohëse-ftohëse”.

Tirane me 13 Maj 2019