AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 20 Maj 2019- Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Udhërrëfyes turistik”.

 1.  Alma Ferhati
 2. Ira Rroco
 3. Elma Bylyku
 4. Lindita Rroshi

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Mekanik i makinave industriale”.

 1. Fabian Saraci
 2. Bashkim Shkembi
 3. Vlamir Jovani

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Instalime dhe mirëmbajtje e sistemeve ngrohëse-ftohëse”.

 1. Pamela Balliju
 2. Ilir Agolli
 3. Fatos Yzeiri

hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Panele diellore” dhe “Frutikulture komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne daten 24 Maj ora 14:00

Tirane me 20 Maj 2019