AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 27 Maj 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 20 Maj 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues

Per hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional Hoteleri turizem Niv III

 1. Ermira Mani
 2. Albana Beqiri
 3. Sonila Cobo

Per hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional Elektroteknike Niv III

 1. Mimoza Zhamo
 2. Renata Dhimitri
 3. Alma Zoto

Per hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional Sherbime mjetesh transporti Niv III

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraci

3. Robert Tytymce

4. Vojsava Delilaj

Per hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional Mekanikë Niv III

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraci

3. Robert Tytymce

4. Vojsava Delilaj

Tirane me 27 Maj 2019