AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 20 Maj – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e Moduleve me zgjedhje

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar ne njoftimin e AKAFPK-se për hartimin e Modulit me zgjedhje të detyruar “Shkëputja e tensionit të lartë në automjetet elektrike”në drejtimin mësimor “Shërbime mjetesh transporti”, komisioni vendosi te shpalle fitues:

1.Fabian Saraci

2.Teuta Harkaj

3.Evgjeni Sinanaj

Tirane me 20 Maj 2019