AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 qershor 2019 – Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 07 Qershor 2019 “Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues:

Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Recepsion” Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Hoteleri Turizëm”, komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne datën 21/06/2019 ora 14:00.

Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Kuzhinë Pastiçeri” Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Hoteleri Turizëm”:

1. Elmira Qerimaj

2. Mirela Andoni

3. Flutura Vaqarri

4. Mukades Memajdini

Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Rrobaqepsi ” Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Tekstil Konfeksion”:

1. Silvana Nini

2. Adriana Cibaj

3. Lejla Hakiraj

Për rishikimin e skeletkurrikulit “Përpunim druri” niveli III i AP

1. Majlinda Sekja

2. Flora Toska

3. Genci Ceni

Për rishikimin e skeletkurrikulit “Ndërtim” niveli III  i AP

1. Silvana Pavaci

2. Adriana Lajthia

3. Diana Bardhi

4. Aneta Dollani

Tirane me 18 Qershor 2019