AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 26 Qershor 2019 – Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e skeletkurrikulit të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Qershor 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020″, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Recepsion” Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Hoteleri Turizëm”

1. Fiorentina Kushta

2. Donald Vogli

3. Flutura Vaqarri

4. Gid Shaqiri

Tiranë më 26 Qershor 2019