AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 15 Nëntor 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm në hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 7 Nëntor 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Shërbime bankare” Niveli IV në KSHK

1. Geis Çeku

2. Megi Kaso

3. Alma Ferhati

4. Elvin Meka

5. Elona Hoxha

6.Lindita Dhima

Tiranë më 15 Nëntor 2019