AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 14 shkurt 2020 – Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e programit orientues te matures shteterore

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 9 Janar 2020, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën ehartimin e programit orientues te matures shteterore,

komisioni i ngritur , pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve,(Shih dosjet e bashkëpunëtorëve, bashkëlidhur procesverbalit), vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

Për hartimin e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Sherbime kujdesi per te moshura (Pilot Giz)

1. Anita Gjoka

2. Sadie Gjana

3. Elidona Elezaj

Për hartimin e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Kerkim, Shpim dhe shfrytezim nafte, gazi dhe uji

1. Bledar Lamce

2. Lindita Hoxha

3. Eridjona Koci

Për rishikimin e e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Perpunim druri

1. Majlinda Sekja

2. Genci Ceni

3. Flora Toska

Për rishikimin e e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Ndertim

1. Silvana Pavaci

2. Elida Liko

3. Safie Sina

 

Për rishikimin e e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Teknologji Ushqimore

1. Alma Caka

2. Edlira Dallo

3. Liljana Gaba

 

Për rishikimin e e programit orientues te Matures Shteterore Profesionale Veterinari

1. Veronika Baboci

2. Suela Zylaj

3. Zamira Ethemi

Tirane me 14 Shkurt 2020