AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 26 Mars 2020-Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin dhe rishikimin e Programeve Orientuese të niveleve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 09 Mars 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin dhe rishikimin e Programeve Orientuese të niveleve”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për hartimin e programeve orientuese për kualifikimet profesionale të mëposhtme:  
 1. Elektroteknikë Niveli II në KSHK
Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë) Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë) Alma Zoto (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Animim social Niveli III në KSHK
Elidona Elezaj (specialiste e kategorisë së mesme) Anita Gjoka (specialiste e kategorisë së mesme) Sadije Gjana (specialiste e kategorisë së mesme)
 1. Agroturizëm Niveli III në KSHK
Terezina Vukzaj (specialiste e kategorisë së lartë) Zoje Kryekurti (specialiste e kategorisë së lartë) Bajram Shera (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Shërbime në hotel dhe restorant Niveli III në KSHK
Besim Xhaja (specialist i kategorisë së mesme) Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë) Mukades Memajdini (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Shërbime kujdesi për të moshuar (Pilot GIZ) Niveli IV në KSHK
Elidona Elezaj (specialiste e kategorisë së mesme) Anita Gjoka (specialiste e kategorisë së mesme) Sadije Gjana (specialiste e kategorisë së mesme)
 1. Kërkim, shpim dhe shfrytëzim nafte, gazi dhe uji Niveli IV në KSHK 
Lindita Hoxhaj (specialiste e kategorisë së lartë) Bledi Lamkaj (specialist i kategorisë së ulët) Eridjon Koci (specialist i kategorisë së ulët)
 1. Për rishikimin e programeve orientuese për kualifikimet profesionale: 
 1. Mekanikë Niveli II në KSHK
Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së mesme) Romeo Shkodrani (specialist i kategorisë së ulët) Bashkim Shkëmbi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Shërbime motorike Niveli III në KSHK
Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së mesme) Romeo Shkodrani (specialist i kategorisë së ulët) Bashkim Shkëmbi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Shërbime xhenerike Niveli III në KSHK
Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së mesme) Romeo Shkodrani (specialist i kategorisë së ulët) Bashkim Shkëmbi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Konstruksione metalike Niveli III në KSHK
Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së mesme) Romeo Shkodrani (specialist i kategorisë së ulët) Bashkim Shkëmbi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Mirëmbajtje dhe riparime mekanike Niveli III në KSHK
Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së mesme) Romeo Shkodrani (specialist i kategorisë së ulët) Bashkim Shkëmbi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Recepsion Niveli III në KSHK
Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë) Fiorentina Kushta (specialiste e kategorisë së lartë) Sonila Çoba (specialiste e kategorisë së lartë) 
 1. Bar-restorant Niveli III në KSHK
Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë) Besim Xhaja (specialist i kategorisë së mesme) Sonila Çoba (specialiste e kategorisë së lartë) 
 1. Kuzhinë-pastiçeri Niveli III në KSHK
Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë) Besim Xhaja (specialist i kategorisë së mesme) Mukades Memajdini (specialiste e kategorisë së lartë) 
 1. Guidë turistike Niveli III në KSHK
Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë) Fiorentina Kushta (specialiste e kategorisë së lartë) Sonila Çoba (specialiste e kategorisë së lartë)  Tiranë më 26 Mars 2020