AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 8 Qershor 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e 1 skeletkurrikuli te ri te Arsimit Profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 Maj2020: “kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e një skeletkurrikuli të ri të Arsimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Teknikë peshkimi”, Niv.II i AP (Niv.III i KSHK), në drejtimin mësimor “Detari”

1. Osman Metalla-Kategori e Larte

2. Jerina Kolitari-Kategori e Larte

3. Llambi Huta-Kategori e Larte

4. Gazmend Sina-Kategori e Larte