AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 15 qershor 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e përshkrimit të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 Qershor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e përshkrimit të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:  

  1. “Gjeologji Miniera”, Niveli II në KSHK (rishikim):

Berti Tona (specialiste e kategorisë së lartë)

Nexhbedin Marku (specialiste e kategorisë së lartë)

Edmond Hoxha (specialist i kategorisë së lartë)