AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 Korrik 2020-Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të standardit të profesionit

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 6 Korrik 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të standardit të profesionit”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shtyjë njoftimin pë hartimin e standardit të profesionit “Ndihmës në ndërtim” deri në datë 17 Korrik 2020, ndërsa për Ndihmës në fushën e detarisë vendosi të shpallë fitues:

1. Bjordi Gago – Kategori e Larte

2. Hamdi Domi- Kategori e Larte

3. Endri Kalaja – Kategori e Larte

4. Gazmend Sina-Kategori e Larte

5. Llambi Huta -Kategori e Larte