AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 10 Gusht 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e një skeletkurrikluli të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2020-2021

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e një skeletkurrikluli të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2020-2021”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit mësimor ‘Termohidraulikë”, Niv. II i KSHK

 

Ilir Agolli(specialist i kategorisë së ulet)

Arion Luzi(specialist i kategorisë së ulet)

Besnik Karaj (specialist i kategorisë së lartë)

Mimoza Myderizi (Farka) (specialiste e kategorisë së lartë)