AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 31 Gusht 2020 – Kërkohen bashkepunetore per hartimin e bankave te testeve per kualifikimin profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar ne njoftimin e dates 24 Gusht 2020, komisioni pasi vleresoi aplikantet vendosi te shpalle fitues:

Për hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional;

 • Tekstil-konfeksione Niveli IV në KSHK
 1. Lelja Hakiraj   Specialist i kategorise se  Larte
 2. Teodora Dashi   Specialist i kategorise se  Ulet
 3. Flutura Shehi   Specialist i kategorise se  Larte
 • Teknologji ushqimore Niveli IV në KSHK
 1. Liljana Gaba   Specialist i kategorise se  Larte
 2. Edlira Dallo    Specialist i kategorise se  Larte
 3. Alma Caka      Specialist i kategorise se  Larte
 • Bujqësi Niveli IV në KSHK
 1. Mustafa Aruci  Specialist i kategorise se  Larte
 2. Zoje Kryekurti  Specialist i kategorise se  Larte
 3. Terezina Vukzaj  Specialist i kategorise se  Larte
 • Teknologji Kimike Niveli IV në KSHK
 1. Lindita Hoxhaj Specialist i kategorise se  Larte
 2. Bledar Lamkaj Specialist i kategorise se Ulet
 3. Mariola Shahu Specialist i kategorise se Ulet
 • Shërbime sociale dhe shëndetësore Niveli IV në KSHK
 1. Sadie GJANA Specialist i kategorise se  mesme
 2. Elidona Elezaj   Specialist i kategorise se  mesme
 3. Anita Gjoka    Specialist i kategorise se  mesme
 • Gjeologji miniera Niveli IV në KSHK
 1. Nexhbedin Marku   Specialist i kategorise se  Larte
 2. Luljeta Dervishi     Specialist i kategorise se  Larte
 3. Leonard Kazanxhiu   Specialist i kategorise se  Larte
 • Detari Niveli IV në KSHK
 1. Ylli Qevani  Specialist i kategorise se  Larte
 2. Klevin goga  Specialist i kategorise se Ulet
 3. Florian Cali  Specialist i kategorise se Ulet