AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 11 shtator 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional ” Miniera”

 1. Edmond Hoxha specialist i kategorise se larte
 2. Nexhbedin Marku specialist i kategorise se larte
 3. Berti Tona specialist i kategorise se larte

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Detari”

 1. Llambi Huta specialist i kategorise se larte
 2. Gazmend Sina specialist i kategorise se larte
 3. Hamdi Domi specialist i kategorise se larte

Tirane me 11 shtator 2020