AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 11 shtator 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e standardit të profesionit ” Ndihmës në ndërtim ”
 1. Silvana Pavaci specialist i kategorise se larte
 2. Kliton Nenaj specialist i kategorise se larte
 3. Erjon Lala specialist i kategorise se larte
 4. Tomorr Shehu specialist i kategorise se ulet
 5. Adriana Lajthia specialist i kategorise se ulet
Tirane me 11 shtator 2020