AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 2 Tetor 2020 – Kërkohen bashkëpunetorë për hartimin e programeve të Kurseve të unifikuara të Formimit Profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 Shtator 2020: “Kërkohen bashkëpunetorë për hartimin e programeve të Kurseve të unifikuara të Formimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Bojatisje”:
  1. Adriana Lajthia – (specialiste e kategorisë së ulët)
  2. Silvana Pavaci – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Diana Bardhi – (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Sekretari”.
  1. Florie Bega – (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Elona Hoxha – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Irena Ali – (specialiste e kategorisë së lartë)
  4. Malvina Vata (Ciba) – (specialiste e kategorisë së mesme)
 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Kopshtari”.
  1. Selman Shquti – (specialist i kategorisë së lartë)
  2. Terezina Vukzaj – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Zoje Kryekurti – (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Punime mekanike”.
  1. Vojsava Delilaj – (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Andrea Kërkeshi – (specialist i kategorisë së lartë)
  3. Fabian Saraçi – (specialist i kategorisë së mesme)
  4. Bashkim Shkëmbi – (specialist i kategorisë së lartë)
  5. Nexhmi Ferhati – (specialist i kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Sisteme të thata në ndërtesa”.
  1. Adriana Lajthia – (specialiste e kategorisë së ulët)
  2. Silvana Pavaci – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Diana Bardhi – (specialiste e kategorisë së lartë)