AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 15 tetor 2020 – Për shtyrjen e afatit të aplikimit të bashkëpunëtorëve për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 Tetor 2020: “Për shtyrjen e afatit të aplikimit të bashkëpunëtorëve për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022 (në vijim të njoftimit të datës 21 shtator 2020)”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për rishikimin e skeletkurrikulës së drejtimit mësimor “Bujqësi” Niveli IV i KSHK.
 1. Zoje Kryekurti – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Terezina Vukzaj – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Burbuqe Bara – (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Për Për rishikimin e skeletkurrikulës së drejtimit mësimor “Gjeologji miniera”, Niveli II im KSHK
 1. Edmond Hoxha – (specialist i kategorisë së lartë)
 2. Beri Tona – (specialist i kategorisë së lartë)
 3. Nexhbedin Marku – (specialist i kategorisë së lartë)