AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 19 Tetor 2020 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standartit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 11 Tetor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e standardit të profesionit ” Kujdes per te moshuar ”

 1. Arkida Hysenaj specialist i kategorise se larte
 2. Redinela Azizaj specialist i kategorise se larte
 3. Marinela Mjeda specialist i kategorise se larte
 4. Sadie Gjana specialist i kategorise se mesme
 5. Elidona Elezaj specialist i kategorise se mesme

Për hartimin e standardit të profesionit ” Ndihmes ne kerkim, shpim dhe shfrytezim nafte ”

 1. Guri Toma specialist i kategorise se larte
 2. Kreshnik Mile specialist i kategorise se larte
 3. Gezim Kapllanaj specialist i kategorise se larte
 4. Bledar Lamkaj specialist i kategorise se ulet
 5. Eridion Koci specialist i kategorise se uley

Tirane me 19 Tetor 2020