AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 16 Nentor 2020 – Kerkohen bashkepunetore ne fushen e hartimit te pershkrimeve te kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 09 Nentor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e pershkrimit te kualifikimit te profesioneve” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues:

 • Përpunim druri”, Niveli II në KSHK    (rishikim)

1. Petref Mezini (Kategori e ulet)

2. Agim Ahmeti (Kategori e larte)

3. Majlinda Sekja(Kategori e larte)

4. Genci Ceni(Kategori e larte)

5. Flora Toska(Kategori e larte)

6. Genta Ahmeti (Kategori e larte)

 • “Ndërtim”, Niveli II në KSHK    (rishikim)
 1. Adriana Lajthia (Kategori e ulet)
 2. Silvana Pavaci(Kategori e larte)
 3. Erjon Lala(Kategori e larte)
 4. Kliton Nanaj(Kategori e larte)
 • “Shërbime kujdesi për të moshuar” (4 vjeçar), Niveli IV në KSHK (rishikim)
 1. Elidona Elezaj (Kategori e mesme)
 2. Redinela Azizaj(Kategori e larte)
 3. Arkida Hysenaj(Kategori e larte)
 4. Marinela Mjeda (Kategori e larte)
 5. Sadie Gjana(Kategoria e Mesme)
 • “Kërkim, shpim dhe shfrytëzim nafte, gazi dhe uji”, Niveli II në KSHK (rishikim)
 1. Guri Tome(Kategori e larte)
 2. Bledar Lamkaj(Kategori e larte)
 3. Eridjon Koci (Kategori e ulet)

Tirane me 16 Nentor 2020