AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 21 Janar 2021-Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese të niveleve

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 Janar 2021 per bashkëpunëtorë për hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese të niveleve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  1. Per hartimin e programit orientues per kualifikimin profesional “Sherbime te udhetimit dhe turizmit” Niveli IV ne KSHK

Flutura Vaqarri – Specialist i kategorisë te larte

Fjorentina Kushta – Specialist i kategorisë te larte

Besim Xhaja – Specialist i kategorisë te mesem

Alma Ferhati (Yzeiri_ -Specialist i kategorisë te larte

2. Per rishikimin e programit orientues te kualifikimit profesional ” Tekstil Konfeksione”, Niveli IV ne KSHK

Adriana Cibaj – Specialist i kategorisë te larte

Teodora Dashi – Specialist i kategorisë te mesem

Lejla Hakiraj- Specialist i kategorisë te larte

3. Per rishikimin e programit orientues te kualifikimit profesional ” Mekanike”, Niveli IV ne KSHK

Fabian Saraci – Specialist i kategorisë te mesem

Vojsava Delilaj – Specialist i kategorisë te larte

Bashkim Shkembi – Specialist i kategorisë te larte

4. Per rishikimin e programit orientues te kualifikimit profesional ” Hoteleri Turizem”, Niveli IV ne KSHK

Flutura Vaqarri – Specialist i kategorisë te larte

Fjorentina Kushta – Specialist i kategorisë te larte

Besim Xhaja – Specialist i kategorisë te mesem