AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 11 shkurt 2021, për bashkpunëtorë për rishikimin e 4 skeletkurrikulave të AP

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 03 Shkurt 2021: “Për rishikimin e 4 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të drejtimit mësimor “Ndërtim”, Niv. II i KSHK
  1. Adriana Lajthia – (specialiste e kategorisë së ulët)
  2. Diana Bardhi – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Silvana Pavaci – (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të drejtimit mësimor “Përpunim druri”, Niv. II i KSHK
  1. Flora Toska – (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Genci Ceni – (specialist i kategorisë së lartë)
  3. Majlinda Sekja – (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të drejtimi mësimor “Detari”, Niv. II i KSHK
  1. Gazmend Sina – (specialist i kategorisë së lartë)
  2. Llambi Huta – (specialist i kategorisë së lartë)
  3. Hamdi Domi – (specialist i kategorisë së lartë)
 • Bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit mësimor “Shërbime kujdesi për të moshuar”, Niv. III i KSHK, të drejtimit mësimor “Shërbime social shëndetësore”.
  • Afati i aplikimit shtyhet deri më datë 17 shkurt 2021, ora 16.00