AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 25 Mars 2021 – Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e programeve orientuese për kualifikimet profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 24 Mars 2021 – “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e programeve orientuese për kualifikimet profesionale ”, komisioni pasi shqyroi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë bashkëpunëtorë fitues për hartimin e lëndëve të mëposhtme: 

  • Instalim dhe mirëmbajtje e linjave të TU dhe TL Niveli III në KSHK

Myzejen Menkulazi(Specialiste e kategorise se larte)

Emanuela Shkupi(Specialiste e kategorise se larte)

Enola Gjoni (Specialiste e kategorise se mesme)

Tirane me 25 Mars 2021