AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 12 Prill 2021 – për rishikimin e 2 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Mars 2021 – “Kërkohen bashkëpunëtorë për  rishikimin e 2 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022”, komisioni pasi shqyroi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë bashkëpunëtorë fitues për hartimin e lëndëve të mëposhtme:

Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit mësimor “Rrjete të dhënash”, Niv. IV i KSHK (në drejtimin “Teknologji informacioni dhe komunikimi”)

Elida Mesi  Specialist i kategorise se larte

Nelson Ibraj Specialist i kategorise se mesme

Lumturie Pelivani Specialist i kategorise se mesme

Anisa Melishte   Specialist i kategorise se mesme

Ina Hoxha Specialist i kategorise se mesme

Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit mësimor “Mbështetje e përdoruesve të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit”, Niv. IV i KSHK (në drejtimin “Teknologji informacioni dhe komunikimi”)

Elida Mesi  Specialist i kategorise se larte

Nelson Ibraj Specialist i kategorise se mesme

Lumturie Pelivani Specialist i kategorise se mesme

Ernela Lala Cerpja Specialist i kategorise se ulet

Loreta Polaj Specialist i kategorise se mesme

Kleona Elezi Specialist i kategorise se ulet

Tirane me 12 Prill 2021