AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 26 Prill 2021 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e programit orientues të nivelit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 19 Prill2021: “per hartimin e programit orientues të nivelit”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Mirëmbajtje ndërtesash, Niveli III në KSHK
 1. Adriana Lajthia Specialiste e kategorise se Ulet
 2. Silvana Pavaci Specialiste e kategorise se Larte
 3. Safie Sina   Specialiste e kategorise se Larte

Tirane me 26 Prill 2021