AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 21 Maj 2021 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standardit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 Maj 2021: “per hartimin e standardit te profesionit”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Hidraulik
 1. Ilir Agolli Specialist i kategorise se ulet
 2. Mimoza Myderizi Specialist i kategorise se larte
 3. Besnik Karaj Specialist i kategorise se larte
 4. Manjola Sharkaj Specialist i kategorise se larte
 5. Vojsava Delilaj Specialist i kategorise se larte

Tirane me 21 Maj 2021
De bedste kister inden for bodybuilding – brystdagstræning kamagra chewable frugt bedste bodybuilding app arkiver jefit – 1 gym / hjemme træning app.