AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 12 korrik 2021 – Kerkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të standardit të profesionit

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar ne njoftimin e ne faqen e AKAFPK-se, njoftim i dates 5 korrik 2021 per bashkepunetore te jashtem ne fushen e hartimit te standardit te profesionit, komisioni i mbledhur pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve, vendosi te shpalle fitues:

  1. Peshkatar

Nazmi Kokomani – Specialist i kategorise se Larte

Hamdi Domi- Specialist i kategorise se Larte

Llambi Huta- Specialist i kategorise se Larte

Gazmend Sina- Specialist i kategorise se Larte

Ylli Qevani – Specialist i kategorise se Larte

ndersa per “Veteriner i mesem” shtyhet njoftimi deri ne daten 16.07.2021 ora 14.00

Tirane me 12 Korrik 2021