AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 24 shtator 2021 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standardit te profesionit

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar ne njoftimin e dates 16 shtator 2021, komisioni pasi vleresoi aplikantet vendosi te shpalle fitues: Për hartimin e standardit të profesionit;
  • Teknik Elektrik
Emanuela Shkupi – Specialist i kategorise se larte Myzejen Menkulazi – Specialist i kategorise se larte David Mucollari– Specialist i kategorise se mesem Pellumb Delilaj – Specialist i kategorise se ulet Renata Dhimitri– Specialist i kategorise se larte Aulon Shabani– Specialist i kategorise se larte Tirane me 24 Shtator 2021