AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim per shtyrje i dates 24 shtator 2021 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e bankes se testit

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim per shtyrje i…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin, beri vleresimin e kandidateve dhe vendosi te shtyje njoftimin per hartimin e bankes se testit ” Peshkim niveli III ne KSHK” deri ne dates 04.10.2021.

Tirane me 24 shtator 2021