AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 18 Tetor 2021- Kerkohen bashkepunetore ne fushen e hartimit te standardit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve, vendosi te shpalle fitues per hartimin e standardit te profesionit “Teknik Gjeodet”

 1. Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte
 2. Kliton Nenaj – Specialist i kategorise se Larte
 3. Sashenka Avrami – Specialist i kategorise se Larte
 4. Xhevahir Aliaj – Specialist i kategorise se Larte
 5. Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme

Tirane me 18 Tetor 2021