AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 18 Tetor 2021- Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e pershkrimit te kualifikimit profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dhe vleresoi dokumentacionin e kandidateve, vendosi qe te shpalle fitues bashkepunetore te jashtem per hartimin e pershkrimit te kualifikimit “Peshkim” Niveli i III-te ne KSHK (rishikimi)

  1. Gazmend Sina – Specialist i kategorises se Larte
  2. Hamdi Domi – Specialist i kategorises se Larte
  3. Ylli Qevani – Specialist i kategorises se Larte

Tirane me 18 Tetor 2021